Nameštaj

Nameštaj izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala, a velika pažnja se poklanja vrhunskom kvalitetu i funkcionalnosti. Sve elemente radimo po Vašim željama i potrebama, kako po pitanju dimenzija, boja i materijala.

Prilikom projektovanja nameštaja pravimo funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti sva očekivanja korisnika, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, FUNDERMAX i KRONOSPAN, okove BLUM, HETTICH i GRASS.

U proizvodnji koristimo najsavremenije CNC industrisjke mašine kako bi obezbedili konstantan kvalitet izrade svih naših proizvoda. Višegodišnjim investicijama stvorili smo proizvodnu liniju izuzetne efikasnosti, širokih mogućnosti i kapaciteta.

Proizvodimo kuhinje, plakare, klizne plakare, kancelarijski nameštaj kao i sav nameštaj po meri i želji kupca! Takođe u našoj ponudi se nalazi i ekskluzivni visokokvalitetni tapacirani nameštaj izrađen od najkvalitetnijih štofova i prirodne kože. Kvalitet i funkcionalnost su naš zaštitni znak.

Saznajte sve o našem nameštaju

Tu smo uvek za vas

Kontaktirate nas

Za sva vaša pitanja, sugestije i ideje kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.
Sa zadovoljstvom naš stručni tim je tu za vas, napravimo zajedno prostor koji zaslužujete.