Новое

URBANI DEKOR U SIVOJ I BELOJ BOJI

December 22, 2022

Ova spavaća soba poseduje veoma moderan dekor urbanog stila u minimalističkoj kombinaciji sivih i belih nijansi…

Može se slobodno reći da je dekorisana savremenim, pa čak, i minimalističkim stilom sa industrijskim primesama.

Rad na dekorisanju spavaće sobe nije ni malo lak, jer ona mora biti udobna i pružati osećaj dobrodošlice, relaksirajuća, ali ipak stilska i funkcionalna. Ovaj projekat spavaće sobe uključuje sve ove karakteristike i predstavlja predivnu ideju za sve ove prostore smeštene u stanovima velikih gradova.

Bela spavaća soba je relativno mala, pa su se dizajneri opredelili za prozore od poda do plafona kako bi uvećali svetlost, potom su u istu svrhu postavili ogledalo kao uzglavlje kreveta, jer ovaj drevni dekor reflektuje istu i pritom vizuelno proširuje prostor. Još jedan zid je potpuno beo i poseduje ugrađenu garderobu ukrašenu kartom Amerike, što je trenutno veoma moderno.

Sivi beton i braon šperploča su korišćeni kao finiši u spavaćoj sobi, pružajući joj opušten i moderan izgled, koji sa druge strane, dodaje toplinu njenom celokupnom ambijentu. Dodiri industrijskog stila su istaknuti putem plafonskih lampi i betonskih površina, što predstavlja idealnu podlogu za stvaranje šik urbanog izgleda.

Nameštaj je veoma jednostavan i sastoji se od belih zidnih ormara, kreveta od šperploče i komoda iste boje, koje dodaju harmoniju prostoru i veoma su funkcionalne.

Grafičko umetničko delo iznad kreveta i odvažan komad sa teksturom drveta na kome se nalaze granice Sjedinjenih Američkih Država stvaraju dobro raspoloženje i podsećaju na život u velikom gradu.

Veliki prozori u punoj visini plafona pružaju obilje svetlosti, što je esencijalno za male prostore, dok se nasuprot njih nalazi ugradni plakar i na njemu je okačena prethodno pomenuti crtež države urađen na recikliranoj paleti.

Preuzeto sa: www.mojenterijer.rs

Kontaktirate nas

Za sva vaša pitanja, sugestije i ideje kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.
Sa zadovoljstvom naš stručni tim je tu za vas, napravimo zajedno prostor koji zaslužujete.