Blog

SURF-ACE – TRPEZARIJSKI STOLOVI

December 30, 2018

Predivni Surf-Ace sto koji vam predstavljamo dokazuje da je surfovanje sve popularnije danas i da ulazi u naše živote na više nego jedan način.

Dizajneri studija Duffy London su preuzeli mnogo bukvalniji pristup ovoj temi i došli na ideju stvaranja izuzetne kolekcije stolova kreiranih istim tehnikama koje su upotrebljavali stari proizvođači dasaka za surfovanje kako bi svetu isporučili svoje prelepe komade.

Sumnjamo da je bilo ko od nas očekivao da vidi trpezarisjki sto u obliku daske za surfovanje, ali takav je život kada neko poseduje interesantan san i počne da radi na njemu, jer tada možete očekivati da budete iznenađeni i uvek se završi na taj način.

Svaki Surf-Ace sto prikazuje klasičan balsa drveni dizajn, koji podseća na prve daske za surfovanje koje su koristili stari Havajčani. Očigledno je da pažnja koja je posvećena detaljima i fine zanatske veštine uključene u ovaj projekat predstavljaju izvanredne karakteristike, zajedno sa glatkim ivicama i uvojima koji preplavljuju ljudsku percepciju.

Stolovi su kreirani iz jednog komada drveta, što je veoma impresivno i više nego zadivljujuće. Dostupni u nekoliko veličina, finiša i napravljeni od više različitih tipova drveta, uglađeni stolovi brenda Duffy London su dovoljno dobri kako bismo im se divili, ali dolaze sa abnormalnom početnom cenom od 23.600 $. U slučaju da se plašite vode ili surfovanje nije vaša igra, onda je ovo druga najbolja stvar koju možete poželeti.

Preuzeto sa: www.mojenterijer.rs

Kontaktirate nas

Za sva vaša pitanja, sugestije i ideje kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.
Sa zadovoljstvom naš stručni tim je tu za vas, napravimo zajedno prostor koji zaslužujete.